Hjälp med WordPress?

Söker du snabb hjälp med WordPress? Vi hjälper dig med allt som har med WordPress att göra! Vi kan stå till tjänst med att installera plattformen, lägga till och redigera teman, modifiera ett plugin, översättning, utbildning i WordPress eller helt vanlig support för dig som behöver det. I korthet så kan vi hjälpa dig med precis allt som har med WordPress att göra. Vi har flera års erfarenhet av detta underbara verktyget, så om du behöver hjälp med WordPress så är det oss du ska vända dig till.

Webbdo och WordPress logga

Våra tjänster för WordPress

Installera WordPress

Det är inte alltid lätt att installera WordPress manuellt. Men erbjuder ditt webbhotell precis som vårt webbhotell, automatisk installation av verktyget så går det väldigt enkelt. Men finns inte denna möjligheten så kan det vara svårt för den som inte vet hur man ställer in en databas samt lägger upp installationen av verktyget på sitt webbhotell. Efter installationen av verktyget så måste man göra en del bas inställningar, detta hjälper vi dig självklart med också.

 • Pris: 1249 kronor.
 • 249 kr för kunder som använder vårt webbhotell.

Flytta WordPress från en domän till en annan

Vi kan flytta hela din WordPress installation från en domän till en annan. Alla dina URL:er/länkar som pekar mot din gamla domän på din webbplats kommer även att ändras. Även om URL:en ligger i ett inlägg eller är publicerad på en sida. Allt blir 100% överfört till din nya domän – innehåll, databas, bilder, text, anpassade funktioner etc.

Denna tjänsten är även bra för dig som först vill bygga upp din nya hemsida på en domän som ej är din huvuddomän. När din hemsida sen är helt klar flyttar vi enkelt över denna till den nya domänen. Allt kommer att vara precis som på din förra domän. Enda skillnaden är att innehållet är på en ny domän precis som du vill ha det.

Fast pris: 1990 kronor.

Lägga till tema

Till WordPress finns det flera tusen olika teman. Har man väl hittat ett men inte vet hur man lägger upp det på sin webbplats eller blogg så kan vi hjälpa er med detta.

 • Pris: 1249 kronor.
 • 249 kr för kunder som använder vårt webbhotell.

Skapa en logga

Vi hjälper dig att skapa en logga till din webbplats. Sidan behöver inte vara uppbyggd på WordPress för att vi ska kunna göra en logga. Form, färg, storlek och namn blir precis så som du vill ha den. Om du vill så kan vi göra flera exempel på din logotype så kan du välja fritt själv!

 • Pris från: 1999 kronor.

Installera plugin

Precis som med teman så finns det även väldigt många plugins. En del fungerar bättre än andra och en del fungerar inte alls. Vill du ha hjälp med att lägga till ett plugin eller ha coaching om vilket som passar till din webbplats så gör vi gärna det. Vi kan även bistå med att modifiera/redigera pluginet efter dina behov.

 • Pris från: 599 kronor.
 • 299 kr för kunder som använder vårt webbhotell.

Snabbare hastighet på webbplatsen

Att göra så att sin webbplats blir snabbare gynnar både dina besökare och din rankning i sökmotorerna. Vi går in i själva källkoden och bantar din WordPress baserade webbplats så att den blir så liten som det bara går. Vi minimerar förfrågningar, minskar bilder, bäddar in javascript, gör caching för sidor, databas caching, minimerar CSS samt tar bort onödig kod. Det bästa med detta är att det inte kommer att synas för ögat på webbplatsen. Din sida kommer att se ut precis som den gör idag efter att vi har gjort så att den laddar snabbare. Vi garanterar att du minst får 90/100 poäng hos http://tools.pingdom.com annars betalar du inget!

 • Pris från: 2499-5999 kronor.

Översättning

Har man installerat WordPress på någon annat språk än svenska så kan det vara struligt för den som inte vet hur man översätter till svenska. Oftast behöver man gå in i själva kärnan av installationen för att ändra språket. Och självklart kan vi bistå med detta för den som vill det.

 • Pris från: 2499 kronor.

Sökmotoroptimering av WordPress

Alla grundinställningar för WordPress är inte anpassade för sökmotorerna. Vi kan hjälpa er att få mer besökare genom att göra in grundinställning av sökmotoroptimering på hela eran webbplats. Vi lägger in sökmotorvänliga URLer, attraktiva titlar, nyckelord, meta beskrivning samt andra viktiga saker som man bör ha på sin webbplats för att ha den sökmotoranpassad.

 • Pris från: 3499 kronor – 10 sidor.
 • Pris från: 5899 kronor – 25 sidor.
 • Pris från: 12499 kronor – 60 sidor.

Utbildning för WordPress

För den som ska börja använda WordPress och inte vet något om hur verktyget fungerar kan en enklare eller mer avancerad utbildning vara något. Där går vi igenom hur man lägger till sidor, bilder, plugins, byter teman, uppdaterar sin blogg samt annat som kan vara bra att veta om just WordPress. Utbildningen kan vi göra över telefon, e-post eller så kan vi träffas personligen och gå igenom punk för punkt.

 • Pris från 5999 kr: Kontakta oss för mer information.

Supportavtal

Support för WordPress kan vara något för dig som vill känna säkerhet för att kunna skicka mail när som helst under arbetstid och fråga om just WordPress. Med vårt support avtal kan du när som helst mellan 08.00-16.00 komma i kontakt med oss och ställa frågor. I vissa fall kan vi även logga in på er webbplats och fixa till det som ni vill ha hjälp med! Detta är en säkerhet för den som alltid vill ha bra support inom WordPress. Inga extra kostnader tillkommer, det är alltid fast pris för våran support.

 • Pris från: 2399 kronor / månad (upp till 2 timmar dedikerad support / månad).

Rädda en kraschad WordPress webbplats

Om man uppdaterar WordPress mjukvara eller plugin finns alltid risken att WordPress kraschar. Delvis slutar fungerar, massa felkoder dyker upp på hemsidan etc. Detta är för många en större katastrof. Men det finns flera saker man kan göra för att få det tillrätta om man gör på rätt sätt som många gånger dessvärre kan vara tidskrävande.

 • Pris från: 2899 – 5599:-. Notera att vi enbart tar betalt för lyckat resultat om att återställa en WordPress sida.

Hackad WordPress sida – behöver du hjälp?

Det är inte konstigt att WordPress hackas titt som tätt. Det främsta är för att det är populäraste CMS verktyget därute. Men vad är orsaken till det då? Det främsta som vi på Webbdo ser är för att man har för dåligt säkerhet på sin installation samt för att man ej håller WordPress, tema samt plugin uppdaterade med senaste versionen.

 • Återställning av hackad sida, pris: 4990:- vid lyckat resultat. Lyckas vi inte betalar du inget.

Säkrare WordPress – steg för steg

Säkrare WordPress med Webbdo

Webbdo är experter på WordPress och säkerhet. Vill du känna dig trygg när du sover om att din webbplats har bra säkerhet mot hackning, trojaner och nätfiske? Då bör du anlita oss för genomgång av din WordPress sida för att vara maximalt skyddad. Det räcker tyvärr inte med att ha sina plugin och WordPress av senaste version för att vara säker. Mer krävs som vi kan hjälpa dig med.

 • Pris: 2499:-

Starta E-handel med Woocommerce och WordPress?

Det absolut attraktivaste e-handelsplattformen att lägga till på WordPress är Woocommerce. Det är skalbart på flera sätt. Flera säkra betaltjänster går att ansluta. Produktbeskrivning, fraktalternativ och andra integrationsmöjligheter. Och ja, Webbdo är expert inom detta verktyg då flera kunder använder det aktivt idag! Vi kan bistå med allt från installation, konfigurering och integration.

Pris: 1299 kr / timme.

Support och redigering (konsult)

Vi är medvetna om att kunder inte alltid behöver hjälp en längre tid. Just därför erbjuder vi vår experthjälp inom WordPress för så kort tid som 20 minuter. Du som kund behöver då endast betala för dessa 20 minuterna, dock är det minsta tiden vi fakturerar för. Behöver du hjälp vid flera olika tillfällen så är det inga problem. Vi hjälper till med support och rådgivning. Men vi kan även gå in på din webbplats/blogg och göra ändringarna åt dig om du tycker att det är svårt att göra själv, detta kan även gå snabbare än om vi ska beskriva hur man gör jobbet.

 • 1299 kr / timme).