Webbhotell som har allt

Posted · Add Comment

Webbhotell som har allt - Bild på laptops

Vi på Webbdo strävar efter kvalité som i sin tur gör att kunderna blir nöjda. Vårt webbhotell som är riktigt billigt om man jämför med konkurrenterna har allt som man behöver till sin hemsida eller blogg. Vi har verktyg som kan installeras med hjälp utav ett par knapptryckningar, så man behöver inte ha några kunskaper om databaser och annat. Vill kunden ha hjälp med att installera en programvara som vi inte har på webbhotellet så hjälper vi kunden till en låg kostnad.

Bloggar du idag?

Bloggning som idag är väldigt populärt och enkelt att göra kan du göra via vårt webbhotell. Genom din kontrollpanel kan du enkelt installera bloggverktyget WordPress automatiskt. Du kan sedan därifrån logga in och börja blogga, hur enkelt som helst. Vi kan även utan extra kostnad flytta över hela din blogg till vår server enkelt och smidigt utan att den ligger nere för dina besökare. Använder du blogger eller blogspot så kan vi flytta över allt innehåll på en riktig domän som du själv äger. Detta kommer då att se mer professionellt ut och troligtvis ge dig mer besökare. Vi kan även registrera ett domännamn som du äger själv till 100% istället för att ha en gratis blogg. Du kan starta en blogg här, billigt och snabbt.

Bygg en hemsida med programmen i vårt webbhotell

Vi har ett flertal installerade program som bara väntar på att bli aktiva om du som webbhotells kund vill det. Bygg din hemsida med något av följande program; Drupal, Geeklog, Joomla!, Mambo Open Source, PHP-Nuke, phpWCMS, phpWebSite, Post-Nuke, Siteframe, Typo3 eller Xoops. Vi har allt som du behöver och lite till för din plats på nätet. Vill du att vi berättar lite mer om något program ovanför så kan du kontakta våran kundtjänst som gärna hjälper dig med ditt nya projekt.

Vill du starta en e-butik?

Vi har programvaror som du enkelt kan starta en egen e-butik på Internet utan extra kostnad förutom webbhotells avgiften varje år. Bygg din Internetbutik med någon av dessa program;  CubeCart, OS Commerce eller Zen Cart. Det går även att bygga en butik med hjälp utav WordPress om du så vill med ett externt plugin.

Vår server ligger online

Våran server som din webbplats eller blogg kommer vara kopplad till är belägen i ett server rum i USA som är bra övervakat. Serven drivs av Dual Core AMD Opterons (se uppdaterad information) som är en mycket snabb och stabil plattform. Vi har valt att hyra en plats i USA för att driftstörningarna är mindre där, samt för att det är billigare än i Sverige. Det är just därför som vi erbjuder webbhotell från endast 39 kronor per månad!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *