Beställ flytt av cPanel konto!

Man med cerktyg för cPanel serverVäljer du Webbdo idag får du ett webbhotell som ligger i framkanten inom serverteknik och prestanda. Det kommer vi enkelt att bevisa för dig om du tar emot vårt erbjudande där vi bjuder på de 3 första månaderna. Först därefter får du välja om du vill fortsätta som kund eller inte.

Kan det bli bättre?

  • 3 månader webbhotell helt kostnadsfritt – Du betalar alltså inget idag, det gör du först efter att denna perioden löpt ut. Du väljer då om du vill vara kvar eller inte som kund. Inget tvång på betalning eller fortlöpande avtal. Avsluta ditt webbhotellskonto när du vill!
  • Vi hjälper dig med en säker flytten av ditt nuvarande cPanel konto.
  • Ingen nertid alls av er webbplats då vi först flyttar innehållet och sen pekar om domänen.

Beställ flytthjälp nu av cPanel

Vänligen fyll i nedastående information. Det är även viktigt att vi får dina nuvarande inloggningsuppgifter till webbhotellet du använder idag. Detta för att kunna bistå med att flytta ditt konto.

Vänligen notera att efter vi gjort flytten och säkerställt att allt ser bra ut. Först då väljer du om du vill ändra dina namnservrar till vårt webbhotell och fullborda flytten. Inget kommer att påverkas om du själv inte agera med att ändra domännamnets namnservrar efter att vi flyttat innehållet. Vill du ha hjälp med detta också kan vi bistå utan extra kostnad!

Vänligen notera att vi enbart erbjuder detta till kunder som använder sig av kontrollpanelen cPanel. Har du en annan kontrollpanel men vill byta till Webbdo webbhotell är du välkommen att ta del av våra andra erbjudanden och kampanjer!

[ninja_forms id=16]