Webbhotell och domännamn helt gratis!

Bild på en svart server i 3D som visar tävling om gratis webbhotellVarje månad delar vi på Webbdo ut gratis webbhotell tillsammans med ett gratis domännamn till 2 personer som valt att skriva in sitt namn och e-postadress under. Då blir man automatiskt uttagen till att delta i utlottningen varje månad. Om man inte vinner första månaden så har man chans på nästkommande månader också, utan att man behöver skriva in sig igen!

Ta nu chansen till att vinna ett webbhotell + en domän genom att skriva in dina uppgifter under! Vinnaren kommer att få ett meddelande skickat till sin e-post med en bonuskod som man skriver in på beställningssidan av webbhotell. Då kommer man att få ett konto gratis tillsammans med en domän i ett helt år utan krav på förnyelse av våra tjänster.

Webbhotellet man vinner är Webbdo Silver (Värde 786 kronor). Läs mer om våra andra webbhotell för att jämföra paketen. Samt vilka regler och villkor som gäller under!

Regler och villkor för att delta i utlottningen av webbhotell!

 • Ingen tidigare kund på Webbdo får delta.
 • Man får endast skriva in 1 e-postadress / person.
 • Inga återförsäljare får delta.
 • Återförsäljare får ingen provision för att hänvisa till denna sidan.
 • Man måste vara minst 18 år för att delta – det är inga undantag då detta kontrolleras mot folkbokföringen i Sverige.
 • Kunder som vunnit utesluts i tävlingen men kan i framtiden kunna få fler erbjudande från oss på Webbdo.
 • 1 år gratis webbhotell och domännamn, därefter faktureras kunden normalt.
 • Kunden som deltar i utlottningen accepterar vårt avtal för webbhotell och domännamn.
 • Kunden binder sig inte till att betala något.
 • Kunden accepterar att motta e-post från Webbdo.se.
 • E-posten är skyddad hos Webbdo och kommer inte att lämnas ut till 3:e part.
 • Webbhotell och domännamn går att avsluta när som helst, just därför kan vi säga att detta är ett gratis webbhotell som kunderna får av oss.

Otålig på att vänta på din chans?

Vi vet, det kan många gånger vara jobbigt att vänta på sin chans när man så gärna vill ha något direkt. Därför kan du idag testa vårt webbhotell utan att betala ett enda öre.

Du får själv välja om du vill bli tilldelad en tillfällig domän av oss eller om du vill köpa en som du äger helt och hållet själv. Oavsett vilket du väljer kan du testa oss från idag och hela 60 dagar framåt i lugn och ro. Efter tiden har gått väljer du själv om du vill fortsätta vara kund hos oss eller inte utan krav på fortsättning av avtal. Har du tur kanske du under denna testperiod tilldelas ett gratis webbhotell och domännamn – då förlängs ditt redan aktiva webbhotellskonto med ytterligare 12 månader! Om så ett stort grattis till dig som är lyckligt lottad att få denna vinst!

Visste du att vi bjuder på…

Till alla som väljer att köpa ett webbhotell med 1 års bindningstid blir tilldelad ett domännamn helt gratis?

Ja, det är sant! Det kostar givetvis pengar för oss på Webbdo att registrera ett domännamn till varje kund men detta är en kostnad vi är givmilda med om du vill prova oss som webbhotell!