WordPress tillägg 2011

Publicerad klockan 07:48

År 2010 är nu över och 2011 har precis startat! För att snabbt berätta för dig som WordPress (WP) användare vilka tillägg (plugins) vi tror kommer att vara dem främsta år 2011 så listar vi dem här under i obestämt ordning.Wordpress logga

  • All in One SEO Pack – Vill man bli hittat på Internet via sökmotorerna så är detta tillägget det bästa på marknaden. Det hjälper till att skapa en titel, beskrivning och nyckelord för varje enskild sida. Det förhindrar dubblerat innehåll på din WordPress baserade webbplats tack vare canonical taggen.
  • Breadcrumbs – Är ett tillägg som visar var besökaren befinner sig på en webbplats/blogg. En navigeringsstruktur som älskas av sökmotorerna. Tack vare detta tillägget så kan man få upp snabblänkar i sökresultatet som liknar navigeringen på ens sida. Du kan se våran högst upp på denna sidan under menyn.
  • Google XML Sitemaps – Hjälper till att skapa en sitemap (sidkarta) så att Google, Bing, Yahoo och andra sökmotorer hittar alla sida på en domän. Skriver man ett nytt inlägg eller skapar en ny sida så uppdateras sidkartan automatiskt. Samt så meddelas sökmotorerna om den nya uppdateringen direkt.
  • Broken Link Checker – Söker igenom hela sajten efter brutna länkar, både interna och externa. Riktigt bra då man kan plocka bort brutna länkar genom snabbkommando.
  • TS Custom Widgets – I CMS verktyget WordPress är det vanligt att man har dubbla sidor med samma eller snarlikt innehåll. Visserligen så hjälper canonical taggen i All in One SEO Pack till, men det är inte tillräckligt. Med detta tillägget kan man styra sina Widgets så man får olika innehåll.
  • W3 Total Cache – Detta tillägget är ett måste om man vill ha en snabb webbplats som både uppskattas av besökaren och av sökmotorerna!
  • Akismet – Regerande mästare för att blockera spam kommentarer. Finns som standard i WordPress från början.

Andra saker att veta om WordPress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *